SMUTSIG VÄRLDSPOLITIK !!!!!!!!

Kriget i Bosnien & Hercegovina 1992-1995 var en lång och mörk period i mitt hemland. Året 1995 skeede en masakar i Srebrenica där det dog en massa män och barn, dagens stora nyhet Ratko Mladic en slatkare som utförde masakarn i Srebrenica fångades idag efter 16 år. Bosnien ville bli självständigt 1992 då exploderade det och serberna gjorde en rensining av etnicitet vilket innebär en rensning på muslimer och kroater. Det blev nästan som när HITLER ville rensa alla judar detta ville dem göra med dem i landet Bosnien & Hercegovina.

Nu efter alla dessa år, har dem alltid vetat vart Ratko Mladic befann sig men dem försökte lura världen med att gömma honom och det lyckades dem med men det tråkiga är att hela världen som sitter vid makten vet vart han befann sig, han befann sig i SERBIEN sitt hemland drack kaffe med sångaren Zdravko Colic. Han bytte namn för att dem inte skulle förstå att detta är ratko mladic men HAAG tribunal dem har makten när det gäller krigsförbrytare och vad gör dem? Ingenting rättvisa skapas inte utan dem för dem finns det ingen rättvisa.
Det kommer ta 3 dagar till att göra en DNA analys för att dem vill verkligen veta om det är rakto mladic men vi får se vad som kommer ske, nu är det bara att vänta!

Ingen kan betala tillbaka alla dem människrona som dog, alla dem tårarna som rann ned från individers ansikten, idag lider folk fortfarande. Detta kan ingen ersätta, varken du eller jag och att det kan man inte ersätta med PENGAR. Lycka går inte och köpa med pengar, man kommer inte kunna acceptera det som har hänt det går bara inte och glömma.

Slobodan Misloevic var en president till Serbien, haag tribunal sade att han var död. Men han lever fortfarande han befinner sig i  Ryssland. Krigsförbrytaren Radovan Karadzic befinner sig fortfarande i Haag väntar på sin dom. Men enligt min åsikt kommer han inte få det han förtjänar och det är så jävligt sorligt att folk som har blivit behandlade på ett sätt som är obeskrivligt och att folk lider dagligen bara för att POLITIKEN utnyttjas av dem som har makten. Det är så tragiskt att alla dessa lagar om demokrati och människors rättigheter, human rights vilket detta inte utnyttjas till godo utan kontra negativt.

Varför måste individernas tro utnyttjas? Vem ska man lita på i denna mörka tragiska värld? Det går bara inte att lita på någon utan man lever i ett smutsigt spel där det finns oändligt stora brister men ingen agerar. Vem har huvudrollen i detta smutsiga spel kan man undra.
Sanningen döljs allt mer, sotas under mattan och dem försöker att de andra ska se dåliga ut för deras MISSTAG som dem begår. Allt görs för PENGAR idag, och att deras TOPPOSITION utnyttjas dem utnyttjar själva makten i sig, när man har hög status uppe i  hiearkin så hjärntvättar man folk dagligen... Jag har inga ord och säga till dem som beter sig på detta sätt. Hela världen glor, och alla visste att kriget skulle bryta ut i Balkan men ingen agerade. USA som alltid startar ett krig, dem visste från hela början att BOSNIEN hade inga direkta starka styrkor att utnyttja att det kommer bli ett blodbad. Tyvärr idag vill dem göra en rensning av muslimer, ett tredje världskrig kommer att bryta ut när som helst om det fortsätter i denna takt som det gör.

Året 1992 dog en massa barn i huvudstaden Sarajevo förstår inte hur dem har ett hjärta till att döda, hade man dödat deras familj så hade det varit en annan femma. Under krigets gång så lekte barn med vapen dem lekte ett krig för det dem såg trodde dem att det var normalt, detta påverkade barnen negativt. Att barn vid 6 år leker med vapen är absolut inte normalt. Det finns oändligt många barn som inte har någon arm eller förlorat ett ben eller flera. Det finns kvinnor och små flickor som har blivit våldtagna under kriget. Misshandel, våldtäckt, koncetrationsläger leva utan mat och att man tänker på hur man skulle överleva allt detta förekom. Vissa fick se hur deras barn blev dödade framför ens ögon, detta går ej och acceptera. Vissa fick deras barn slitna ur armarna och många vet inte om deras barn lever eller är döda. Många såg deras föräldrar bli dödade mitt framför ögonen, och många barn i dags läge har trauma fortfarande för allt det tragiska som har hänt.

Myndigheternas pris på Ratko Mladic huvud var 10 miljoner euro / cirka 90 miljoner kr för att fånga honom. Alla dessa år befann han sig i serbien. Under kriget fick vi lite hjälp från NATO men endå inte, trots allt detta efter alla dessa år AGERAR DEM detta kunde man få gjort innan..

Detta kallas för svart smutsig politik tyvärr så får man inte alltid som man vill. Men jag hoppas att dem äntligen får det dem förtjänar för att folk klarar inte av att LIDA mer !





















Barnen i Sarajevo lekte med vapen under krigets gång.



1992 skedde detta när många barn dog i huvudstaden Sarajevo


Massakarn i Srebrenica !

Efter alla dessa år som har gått när jag läser om kriget så blir man tårögd, tårarna rinner bara ned och jag undviker att läsa för blir så arg när folk komenterar om något dem inte vet eller om dem säger något om MUSLIMER eller oavset ETNICITET i Bosnien & Hercegovina om dem säger mot så blir man upprörd. Läs på innan ni dömmer !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0