Summertime

Heeeej ! Joo det e so att jag har ej kunnat blogga pga att jag e utomlands... Har tyvarr inte min laptop med mig, den blev sonder och e pa lagning, lite svart nar jag ej har svensk text men men.... Det far bli som det blir, just nu befinner jag mig i Bosnien och Herzegovina i min hemstad.. Nu pa lordag ska jag till en stad som heter Mostar ligger i sodra bih, sedan blir det kroatien och italien.. Dessa dagar har varit sjukt varma, e bara ute jobbar lite och sa...  trista e att jag ej har laptopen med mig..  Bilder kommer komma nar jag har mer tid, detta blev ett kort och snabbt inlagg vi hors PUSS PA ER !

Goood evening everyone.... ! !



Så fort man stiger ut dörren så obeserverar man sin omgivning omedvetet eller medvetet. Men när man gör det medvetet ställer man sig en massa frågor, samt att man först tar steg för steg. Så som att alla vi är olikt klädda, vi rör oss annorlunda, vi beteer oss på ett sätt sedan att vi pratar olika men att kroppsspråk utgör väldigt mycket hur beteer sig en person.. Och sedan bara man studerar extra noga, filosoferar i sitt huvud så finns det mitt framför näsan på oss hur ett samhälle är uppbyggt. Man tänker inte på detta men oavsett vart man går till eller befinner sig vid, så fort man stiger utanför porten kanske man åker kollektivt då kan man studera extra noga, kanske man tar tåget till arbetet eller skolan för det ligger i en annan stad bara där kan man märka och lösa sina gåtor sedan själva miljön man befinner sig i.

Idag hade jag två möten, sedan var ju jag tvungen att vara uppkopplad via telefonen hela tiden (arbetets telefon) på grund av att jag väntade samtal från Europa men på mötet satt jag där och tänkte, om det inte fanns hierarkier och alla var på samma nivå så kanske världen hade sätt bättre ut ? Eftersom jag studerade min chef riktigt noga, hur han talar, hans agerande och bemötande samt hans kroppspråk, jag satt där och tänkte för mig själv han har ju makt, men han beter sig som en vanliga människa precis som jag och du. Det syns inte att han har makten, han beteer sig inte som ''överklassen'' eller viftar med handen så att alla ska vara slavar.

Sedan har vi den andra kategorin dem som verkligen har makten, är chefer, topposition i hierarkin men dem beteer sig på ett annat sätt. Här dominerar överklassregimen men för att lösa gåtan vad är det som sker i individers hjärnor, vad gör oss annorlunda och varför är det en stor dominans mellan överklass och underklass inom arbetsmarknaden ? Hade det inte sätt bättre ut om alla var på samma nivå och det fanns inga nivåer ? Då har man ju inget att kämpa för, men detta ligger i människans natur att kämpa sig upp och bli bäst. Bättre än alla andra vilket kan leda till maktgalenhet.  Nåja, detta får jag nog klura på allt mer, och studera för att sedan ta nobelpriset haha. Blir väl en del forskning, men det löser sig nog.

Jooo om två dagar åker jag, vilket jag läääängtar verkligen. Men som sagt blir en del jobb från utlandet tyvärr men endå skönt att byta atmosfär. Men nu får alla ha det bäst, god natt eftersom jag ska jobba imorgon blir lite tidigt å sova men ska kika på någon good film..

Ha det bäst / kramar  D


Nåja....

Heeej, dessa dagar har varit hysteriska (positivt) att tiden verkligen forssar förbi detta är obeskrivligt. Jag har jobbat en del och varit ute med ett par vänner eftersom jag åker nu på torsdag, 4 dagar kvar :D:D..hehe.. Well Well, nåja men ibland så har man inte tid för något annat.

Idag ska ju jag ute å träffa min pojkvänn, det sura är att han börjar jobba kväll nästa vecka och då hinner jag inte se honom nu innan jag åker =(.. Life is a pain sometimes..Men men och jag kommer ej se honom på två månader eftersom jag kommer jobba från utlandet också men jag hoppas att det går bra och att detta kommer lösa sig på bästa sätt..

Ha en strålande dag idag, för det kommer jag att ha !

Long time ago....!

Heeejsann!!!

Oj, vad länge sen det var sedan sist jag bloggade...Hoppas alla har det bra lika mycket som jag !!
Jo, nu det senaste har jag haft sjukt mycket att göra men tiden går så fort. Vill bara kunna stoppa den tiden och ta tag i några saker man gillar och det är faktiskt att blogga! Jo nu det senaste har jag shoppar ihjäl mig och jobbat, eftersom jag resen den 16 juni alltså nästa torsdag utomlands och det har blivit en del saker som har fått gjorts.

Jag har faktiskt varit i Gekås Ullared älskar deras underkläder, jag brukar alltid köpa dyra underkläder men när jag väl gör det blir dem dåliga efter en månad eller så går dem sönder. Men när jag köper underkläder i Ullared håller dem upp till ett år och ser helt nya ut, fantastiskt är det !!

Sedan så har jag varit ute i detta fina väder, eftersom jag har haft gäster från tyskland vars vi besökte liseberg.. Blev en del åkandet men endå kul. Lite väl roligt att man kan bevara barndomen med liseberg, fascinerande nöjesspark som gör alla nöjda inklusive mig !

Sedan har jag packat (visst en vecka innan) men jag gillar att vara förberedd, eftersom jag och mina föräldrar visste inte exakt när vi skulle åka av en rad orasaker men då var det bara att lagga ned det jag TROR jag ska ha med haha.. Men jag kommer dagen innan packa om igen, sån är ju jag !

Sedan har jag spenderat tiden en hel del ute med ett par vänner som man har ej sätt på länge mn den tiden kom nu under dessa dagar.


I sommarstugan !


Outfiten (Gekås Ullared var där i Söndags)
Klänning: MQ 599 kr
Jacka: Gina Tricot (minns ej pris)
Sedan hade jag vita balerina skor som jag har fått i present =D + Solglasögon: John Lennon inspirerade !

Jag och min brors fru solar i sommarstugan !



H&M t-shirt & Min brors dotter som är 10 år gammal


Min andra brors dotter som är snart 7 år gammal:D & I love the blue sky !


Jag träffade min very beautiful Sammie i måndags och eftersom det var så sjukt vackert väder så köpte vi en sallad och satte oss vid vattnet på Brunnsparken. Själv så valde jag en räksallad underbart god var den !




Vi satt vi vattnet, och jag hade på mig linnebyxor, H&M t-shirt, Solglasögonen köpte jag utomlands och nike flipflops!



Underbart vacker bild !



Stillig fågel !



Sammie och jag !


Slash, njaammi så gott  MUMS !


Brunnsparken !


Ha det bäst nu/ Kramar D


Enjoing the good time... SHOPPING TIME TODAY...!!!

Its a beautiful day today, the sun is shining and it could not be better then this...! Igår lyckades jag skicka in min praktikrapport som jag blev sjuuukt nöjd med, nu väntar jag intensivt på mitt svar hoppas jag lyckades ! Men det tror jag hihi...Joo buksmärtorna sitter sig än fortfarande, dem vill inte ge sig ! Kramper har jag då och då men jag är så trött på att vara hemma så idag tog jag en shopping runda i city Göteborg med min granne. Köpte en beuatiful klänning på MQ från Zoul ville spendera 100 kronors checken jag fick från dem och ett bra tillfälle till att utnyttja den lilla checken. Klänningen lär bli en sommarfavorit samt så har jag köpt en annan klänning från MQ som har tre volanger den är helt underbar, den klänningen ska jag använda på brölopp! Sedan så shoppa jag på H&M I REALLY LOVE H&M! Väldigt snygga kläder har dem i år men jag hitta en snygg kavaj 300 kr, en blommig tröja, en snygg ring, hatt och en massa annat.

Jag är inte en sån som gillar snabbmat men eftersom jag ej kan äta kött, ägg etc, får bara äta det som är lättare för magen. Så ville min granne äta på MAX och det var länge sen jag åt där faktiskt, men det jag gillar med MAX är att man kan välja bland nyttigt eller riktig snabbtmat. Och jag valde självklart den goda Delfresh Kycklingen njammi oändligt god var den + sallad och lätt kolsyrat vatten med is...Härligt var det, men idag var det sjukt skönt att vara ute i detta UNDERBARA väder, det var på tiden att det blev sommar ! Sedan nästa veckan säger dem att det ska bli regn hoppas inte, men ack vi får se vad som kommer att ske. Det är bara att njuta av detta vackra väder..

... Och här är bilder från dagens shopping !
Kavaj: H&M 299 KR
Klänning: MQ 599 kr (Köpte den för 499 kr)

T-shirt: H&M 99 kr

Tröja Randig(gul/vit) + spets: H&M 149 Kr

T-shirt Blommig: H&M 149 Kr

Blommig scarf: H&m 79.50 Kr

Väska: H&M 99 Kr
Hatt: H&M 99 Kr
Håraccesoarer: H&M 29.50 Kr
Ring: H&M 49.50 Kr


PEACE / D !!!!


SOOOOMARLOV !!!!

JAAAAAAAA ÄNTLIGEN !
Nu är det sommarlov vad härligt ialafall för min del ! Idag hade jag seminarie till kl 12 vilket var väldigt skönt, eftersom det gäller å pendla till Trollhättan, och äntligen är det ''sommarlov'' men nu har jag bara raportten kvar som ska vara inne nu på fredag och jag är imprencip klar ska bara finputsa den lite till så skickar jag in den...

Har tyvärr ej kunnat blogga pga att i söndags eftermiddag / kväll fastna jag på akuten, ambulansen kom och hämta mig eftersom jag hade starka buksmärtor, och kramprer jag kunde knappt gå ned till ambulansen utan dem fick bära mig ned..när vi väl steg in så skrek jag hur ont det gjorde. Min brors fru ringde ambulansen kom springandes från hennes hem till vårt hem och hörde mig skrika, man kunde se hur orolig hon blev vars kom direkt springandes...och när ambulansen kom så åkte hon med mig dit, sedan kom pappa eftersom hon skulle till jobbet. Men hon kunde min historia kring vad som hade hänt nu i 11 år.

Läkaren blev sjukt chockad att mina tarmar inte hade exploderat nu eftersom detta har pågått i 11 år, men  han har skickat remiss till gastroskopi som jag ska göra vilket jag inte vill men måste...så utomlands vet jag ej när åker men hoppas snart..Hälsan kommer först..

Kramar / D


RSS 2.0